High Performance Financial Consulting
  • Seguiu-nos a:
Consulteu-nos per:
(+34) 669 408 590
  info@jmarinconsulting.com
Accés clients

Assessoria Financera i Patrimonial


Volem satisfer les necessitats d'inversió, planificació financera, fiscal i patrimonial d'empresaris o propietaris d'empreses amb capacitat d'estalvi, que ja gaudeixen dels nostres serveis de Direcció Financera Externa 4.0 i de Consultoria Financera per a pimes.

Es tracta d'un servei personalitzat i exclusiu, altament professionalitzat, que busca obtenir la màxima rendibilitat del patrimoni estalviat per part dels empresaris ja clients (a través de les empreses que assessorem) i inversors minoristes que volen tranquil.litat, seguretat financera i qualitat de vida.

Elaborem una anàlisi de la situació financera de cada client, de les seves necessitats, del seu perfil de risc i, desenvolupem conjuntament un pla d'inversions sostenible per assolir els objectius de rendibilitat proposats tant a curt, a mig, com a llarg termini.

Per complir amb els objectius dissenyem estratègies financeres, invertint o desinvertint en diferents actius tenint en compte les circumstàncies i les necessitats que vagin sorgint per adaptar-les al moment actual optimitzant així la gestió del patrimoni privat.

En el cas de grups familiars, també portem a terme la planificació successòria per a la transferència del patrimoni entre generacions des del punt de vista financer i fiscal.

Treballem amb independència, objectivitat i sense conflictes d'interessos. Mantenim una relació tan estreta amb els nostres clients que ens obliga a diversificar i a protegir els seus actius com si fossin els nostres.

En col.laboració amb SafeBrok Europe promocionem una àmplia gamma de productes financers d'inversió (nacionals i internacionals) i d'assegurança:


Necessita més informació? Contacteu-nos a: info@jmarinconsulting.com

Serietat + Confiança = Compromís Els nostres partners tecnològics i financers (fintech):

© Copyright 2014 JMarin Consulting - Consultoria Financera.