High Performance Financial Consulting
  • Seguiu-nos a:
Consulteu-nos per:
(+34) 669 408 590
  info@jmarinconsulting.com
Accés clients

Oferim els nostres serveis de selecció de personal comptable i financer a empreses i professionals de qualsevol sector sense importar la mida.


Oferim els nostres serveis de selecció de personal contable i financer a empreses i professionals de qualsevol sector sense importar la mida, adaptant-nos a les necessitats de cada client. Ja sigui tant per a llocs de treball estables com temporals.

Estem especialitzats en la selecció de perfils qualificats, comandaments intermedis i directius vinculats amb l'àrea de comptabilitat i finances com administratius, comptables, caps d'administració, controllers de gestió, directors financers, etc. Ens esforcem per atreure i desenvolupar el millor talent.

Apostem pel Management:

Com a professionals multidisciplinaris en el sector financer, assessorem els nostres clients des de la descripció i les funcions del lloc de treball fins al seguiment posterior de la nova incorporació.

L'àmplia experiència de l'equip de consultors en direcció i gestió financera són garantia de màxima qualitat en els nostres moderns processos de selecció. L'especialització en finances empresarials ens permet avaluar que els candidats saben desenvolupar les tasques administratives, comptables i financeres requerides per cobrir amb èxit les posicions sol·licitades.

Per aquestes raons, identifiquem els candidats més adequats, seleccionats segons les especificacions dels nostres clients, tenint en compte les seves habilitats, funcions, experiència professional i motivacions. La nostra base de dades ja està classificada segons aquests paràmetres per oferir la màxima qualitat i rapidesa en els nostres processos de selecció.

I si ets candidat, també sabem que a mesura que avances en la teva vida laboral, es fa molt necessari trobar un consultor de selecció de personal que entengui el teu sector i la teva àrea d'especialització ja sigui com a comptable o financer. Si necessites un reciclatge o una formació prèvia per accedir a un lloc de treball lligat a comptabilitat i finances pots comptar amb nosaltres.

El nostre valor afegit:

Assessorem i ajudem els nostres clients a trobar, primer, el tipus de perfil que millor encaixa en la seva empresa. I segon, un cop determinat el tipus de perfil, treballem per identificar el més adequat per cobrir les seves necessitats.

L'especialització en l'àrea de comptabilitat i finances ens permet donar als nostres clients més flexibilitat, rapidesa, garantia i qualitat. Així aportem valor afegit als nostres serveis.

Utilitzem la nostra base de dades, portals especialitzats i networking per arribar a tot el mercat laboral dins del sector financer. Tenim accés a candidats qualificats per satisfer les necessitats dels nostres clients ja que estem especialitzats en seleccionar personal de l'àrea de comptabilitat i finances.

També tenim candidats laboralment actius, que volen nous reptes professionals en l'àrea de comptabilitat i finances que per aquest motiu es posen en contacte amb nosaltres per formar part de la nostra base de dades que sempre està actualitzada.

I davant de qualsevol eventualitat, té el nostre suport ja que també som directors financers externs, consultors financers i formadors en comptabilitat i finances.

Pots deixar-nos el teu currícullum a: info@jmarinconsulting.com (en format .pdf o .docx).

Necessita més informació? Contacteu-nos a: info@jmarinconsulting.com

Serietat + Confiança = Compromís Els nostres partners tecnològics i financers (fintech):

© Copyright 2014 JMarin Consulting - Consultoria Financera.